Убедливо најперспективен нов Бејо морков. Одлични резултати од опити од Полска до Кипар. Идеално мазен и исклучително приносен. Силниот спој помеѓу лисјата и коренот го прави погоден за механизирана берба. Толерантен на процветување

Вегетација од сеидба во денови
116
IR Средна резистентност
Ad / Ar / Cc / Ps, Pv

Usage